Hétvégén elkezdődött a XII. Egri Tavaszi Fesztivál.

A Fény-viszonyok fényművészeti programsorozat keretében fényfestésre kerül sor a belvárosi köztereken és utcákon. A Dobó téren tervezzük a „Filmre komponálva” filmturmix elnevezésű program bemutatását.
Az Eger extra – extrém programok extrém helyszíneken keretében St. Martin koncert lesz a Líceum teraszán - rossz idő esetén a Főiskola Kápolnájában, Intim Torna Illegál koncert az Egrix-Egal parkban, Dobpárbaj lesz a Török fürdőben a Csakragenerátor Dobkör közreműködésével, a Város a város alatti pincerendszerben a Bolyki Brothers fog énekelni, valamint a Dobó bástyában tervezzük az Ethnofil zenekar koncertjét. Utolsó tételként a Szín-vonal keretében a Figura Színház vendégjátékában láthat majd három előadást az érdeklődő közönség (A tél, Woyzek, A téboly hétköznapjai).

Többi programról a plakáton olvashattok.

Áprilisban se áll meg az élet kis városunkban, például akkor lesz a híres Eger Rallye!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://moncsinapijohire.blog.hu/api/trackback/id/tr834323503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása