A tavalyi év sikerein felbuzdulva szombatonként és vasárnaponként "Állatijó bemutatók" címmel interaktív állatbemutatókat tekinthetnek meg a Budakeszi Vadaspark látogatói - mondta el Bene Zsolt a park ügyvezető igazgatója az MTI-nek.
    A vadaspark vendégei négyféle bemutatót láthatnak, amelyek során ragadozó madarakkal, magyar kutyafajtákkal, és azok viselkedésével ismerkedhetnek meg. Ezen túlmenően az érdeklődők testközelből láthatják a környezetünkben élő állatokat, és bepillantást nyerhetnek rejtett szokásaikba is.
    Bene Zsolt közölte, hogy a programok megtekintése díjmentes, elegendő a belépő megváltása. Az előadásnapok és a bemutatók címei elérhetők a Budakeszi Vadaspark honlapján - tette hozzá az ügyvezető.

Több információ itt: http://www.vadaspark-budakeszi.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://moncsinapijohire.blog.hu/api/trackback/id/tr614297294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása